Foto: Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești

În cadrul Programului Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024, Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” din municipiul Ploiești, în parteneriat cu Uniunea Populațiilor „Dimitrie Gusti”, organizează un eveniment deosebit destinat tinerilor talentați cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani.

Acest proiect va avea loc la Sala Meridian a Bibliotecii Județene “Nicolae Iorga”.

Evenimentul, programat să înceapă în data de 8 decembrie 2023, de la ora 17:00, propune tinerilor tema centrală “Drepturile Omului”, subliniind importanța valorilor umane și a drepturilor fundamentale. Prin intermediul acestui workshop, participanții vor avea oportunitatea de a-și exprima creativitatea, de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a explora lumea jurnalismului.

Activitatea se înscrie în contextul programului Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024, reflectând angajamentul orașului în promovarea culturii și artei în rândul tinerilor. Este o ocazie unică pentru aceștia de a se implica într-un proiect cultural de amploare, sub îndrumarea unor profesioniști în domeniu.

Pentru a participa, tinerii interesați trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil la adresa: https://forms.gle/3yWd43UBoHkjcDiq6.

Termenul limită pentru înscrieri este 7 decembrie 2023, ora 14:00. Este important de menționat că doar primele 25 de locuri disponibile vor fi ocupate, așa că cei interesați sunt încurajați să se înscrie cât mai curând posibil.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *