logo
RNTV Live

Wild Ink susține un nou atelier de scriere creativă în Ploiești!

4804765d631872ae93abf82d198bce9e4cb61aba9d308f989ef73bd0f0876cf7
Ștefan Petre

Clubul de scriere creativă Wild Ink, coordonat de doamna profesor Silvia-Cristina Filoneanu și format majoritar din elevi ai Colegiului Național „I. L. Caragiale”, va susține duminică, 2 aprilie, un nou atelier de scriere creativă, de această dată în colaborare cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Consiliul Școlar al Elevilor CNILC.

Dacă organizarea de evenimente împreună cu CȘE CNILC este deja o tradiție, câțiva reprezentanți ai elevilor caragialiști fiind și membri fondatori/onorifici ai Wild Ink, elementul de noutate provine din colaborarea cu FJT Prahova. Mai mult, atelierul va avea loc chiar la sediul acestora, pe Strada Nicolae Simache, numărul 4, Ploiești.

Ultimul atelier de acest gen a fost susținut la Librăria Cărturești din AFI Ploiești, mai exact la Caffe Milano, și a fost un real succes (detalii AICI).

Redăm aici anunțul publicat de Wild Ink Creative Club pe paginile de Facebook și Instagram:

„Ești pasionat de scrierea creativă, de dezvoltarea personală, îți place să te exprimi într-un mod artistic sau pur și simplu îți place să încerci lucruri noi și imaginative?

Membrii clubului de scriere creativă Wild Ink, FJT Prahova si CSE ILC te invită la un atelier de scriere creativa dedicat incluziunii și diversității sociale.

Participare gratuită pentru tineri cu vârste între 14-35 ani

Ce este Wild Ink?
Wild Ink este un club de adolescenți, elevi ai Colegiului Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești, creativi, imaginativi, comunicativi și foarte pasionați de tot ce înseamnă artă, muzică, poezie, comunicare, dezvoltare personală și artistică, dar mai ales scriere creatoare.

Ce vom face?
Ne vom cunoaște, ne vom împrieteni și vom încerca împreună o serie de tehnici de scriere creativă astfel încât la final vei avea propria ta creație literară și noi amici.

Cu cine vei lucra?
Vei lucra cu o mică parte dintre scriitorii publicați Wilk Ink: Ștefan Petre, Beea Brujban, Diana Fălcescu, Ana-Maria Negroiu, Vlad Gușter, Ioana Brănescu, Ionia Enache, Maria Mihai, Maria Voiculescu, Andreea Matei, Tyler Ditu, Francesca Della Vedova, Andrei Rotaru, Andreea Dumitrescu, Felix Bușilă, Ioana Polifrone, Crina Neagu, Catalina Dumitrache și Cristina Filoneanu.

Sună interesant? Atunci completează formularul pe linkul de mai jos:

https://bit.ly/atelier2aprilie

Grăbește-te, locurile sunt limitate! Abia așteptăm să te cunoaștem!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor