EXCLUSIV: Eveniment deosebit, marca Wild Ink, la Cărturești (FOTO)

Fotografii: Teodora Gheorghe, fotograf CȘE CNILC
angajare

Clubul de scriere creativă Wild Ink, coordonat de doamna profesor Silvia-Cristina Filoneanu și format majoritar din elevi ai Colegiului Național „I. L. Caragiale”, a organizat duminică un atelier deschis la Caffe Milano, în incinta Librăriei Cărturești din AFI Ploiești.

Evenimentul, numit „Atelierul de exprimare autentică prin versuri Wild Ink”, a avut scopul de a promova Ziua Internațională a Poeziei (marți, 21 martie) și de a atrage tinerii în universul minunat al autocunoașterii și al scrierii creative.

Întâlnirea a început la ora 11:00 și s-a desfășurat într-un ambient plăcut, într-o atmosferă prietenoasă, relaxată, aproape de sufletele copiilor și tinerilor care au participat. Sub coordonarea atentă a doamnei profesor Cristina Filoneanu, membrii Wild Ink i-au învățat pe colegii înscriși să folosească diferite concepte utilizate de acest club și să își scrie propriile texte.

Exercițiile propuse de prof. Cristina Filoneanu, fondator și organizator Wild Ink Creative Writing Club, au presupus realizarea unei hărți a asocierilor, dar și exerciții de „freewriting” (scriere liberă, nefiltrată), scriere ghidată și multe alte activități care au avut succes în rândul participanților.

La finalul unui atelier organizat în colaborare cu AFI Ploiești, librăria „Cărturești”, Caffe Milano, Ploieștii, Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național „I. L. Caragiale” și conducerea liceului, clubul Wild Ink, prin vocea coordonatorului și a membrilor săi, le-a transmis copiilor mulțumiri pentru implicarea activă, a primit feedback-ul acestora și i-a invitat și la următoarele activități.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here