Week-end cu “lacrimi” în Prahova. Nimeni nu a scăpat

week-end sursă foto YouTube

Week -end cu “lacrimi” în Prahova. Nimeni nu a scăpat

Au fost controale de proporţii şi în acest week-end în Prahova. Poliţiştii au fost la datorie  şi au desfăşurat desfășurat acţiuni rutiere  în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice.

Astfel, au fost controlate 1271 de autovehicule și aplicate 463 sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 115 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 269 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri ale conducătorilor auto (din care 13 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice) și 79 de sancțiuni au fost aplicate bicicliștilor (dintre care 13 pentru alcool).

Potrivit IJP Prahova, 33 de conducători auto au rămas fără permis de conducere. Trei dintre aceștia au mers cu 50 km/h peste limita legală, 13 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 17 pentru alte abateri.
Totodată, au fost reținute 8 de certificate de înmatriculare.

În timpul acțiunii, au fost întocmite 6 dosare penale. 5 au fost întocmite pe numele unor conducători auto care au fost depistați la volan având o îmbibație alcoolică în etilotest, care depășea 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și unul pentru alte infracțiuni la regimul rutier, potrivit IJP Prahova.

Vezi şi https://www.republikanews.ro/carambol-la-valenii-de-munte-dupa-ce-unui-sofer-de-tir-i-s-a-facut-rau-la-volan/?fbclid=IwAR2dtsG_7caG57BlOYeCLQ8tM0jORR60bkpYoIWBr6ecCVchUn5ng1BXoxA

Vezi şi https://republikanews.ro/videomasuri-dupa-problemele-majore-aparute-in-traficul-rutier-din-zona-de-nord-a-ploiestiului-si-dn-1/?fbclid=IwAR11KgElQ9jsGjbDryswz3f7lZfqrZtyaiMQOem27FhX3DW1EkLbeiOpLX4

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here