Prahovenii, invitați la cel mai frumos Concert tradițional de Crăciun: “Viena Magic”

405012495_744735751025531_2912433853157611706_n
Erika Stoica

Sărbățorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Cei care vor să intre în atmosfera magică a Crăciunului nu trebuie să rateze concertul tradițional organizat deFilarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești și Johann Strauss Ensemble, două orchestre înfrățite. Concertul de Crăciun este intitulat „Viena Magic” și va avea loc pe data de 16 decembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Palatul de Justiție din Ploiești.

Sub bagheta maestrului Russell McGregor, și alături de soliștii extraordinari Paula Jeckstadt – soprană și Michael C. Havlicek – bariton, vă așteaptă o seară de excepție, încărcată de emoție și farmec.

Programul concertului va străluci cu lucrări din repertoriul celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor. Iar celebrele valsuri vieneze, interpretații de neratat ale Johann Strauss Ensemble, vor crea o atmosferă de poveste, aducându-vă în universul fermecător al iernii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

Muzicienii din Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor sunt încântați să revină în #România, mărturisind că fiecare experiență petrecută aici a fost o descoperire plină de noi #emoții și momente speciale.

Vă așteptăm cu drag la concertul “Viena Magic” pentru a împărtăși împreună emoția și frumusețea muzicii clasice într-un cadru de #poveste, o seară ce va rămâne vie în amintirea noastră ca o parte din magia sărbătorilor de iarnă.

Biletele sunt disponibile atât la Casa de Bilete a Filarmonicii, cât și online: https://filarmonicaploiesti.ro/…/johann-strauss…/

Costul biletelor este următorul: 160 lei pentru adulți, 100 lei pentru pensionari și 70 lei pentru elevi/studenți.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor