logo
RNTV Live

Vremuri TULBURI în Prahova. Demisii neașteptate și neputință în unitățile sanitare

istoric de călătorie ,covid-19 sursă foto TV8.md
News Republika

Lipsa comunicării nu vă face mai puternici

De o săptămână, presa prahoveană nu mai primește niciun comunicat din partea Prefecturii cu privire la situația concretă din Prahova. Toate informările vin de la București trecute prin filtrele optimismului. Din nefericire, gunoiul ascuns sub preș începe să se vadă.

Când începeam să ne bucurăm că în fruntea Direcției de Sănătate Publică a venit un om  de la care mai poți afla ceva, astăzi am aflat de la colegii de la actualitateaprahoveana.ro ca actualul director (Dan Ioniță) si-a dat demisia. Gestul este cu atat mai nefericit si unul care ne pune pe ganduri, mai ales în contextul în care, tot astăzi, ministrul sanatatii a urmat aceeasi cale.

Zilnic, pe adresa redactiei vin intrebări și zvonuri cărora nu le-am dat curs, întrucât nu au fost informații oficiale. Din păcate, toate zvonurile încep să prindă glas.

Bloggerul Loredana Chelba a sesizat astăzi pe profilul de facebook situația cu care se confrunta materinatatea din Ploiești. Cadrele medicale își pun zilnic viața în pericol și asta pentru că materialele de protecție sunt insuficiente. Informația a fost confirrmată inclusiv de către jurnaliștii de la prahovaeconomica.eu. 

Așadar, răspunsurile privind situația reală din Prahova vin odată cu gesturi care dau de gândit.

Va reamintim ca tot în urmă cu o lună, jurnalistul Raluca Eparu și-a dat demisia din funcția de Purtător de cuvânt al Prefecturii, tot ca urmare a unei slabe comunicări între această instituție și prahovenii dornici să afle adevărul. Detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/update-ce-spune-fostul-purtator-de-cuvant-al-prefecturii-prahova-despre-plecarea-sa/

Asadar, orice informatie pe aceasta tema poate fi relevanta in aceasta perioada. Nu ezitati sa ne transmiteti informatii care pot fi relevante în contextul raspandirii virusului care a îngrozit o lume întreagă. Va garantam anonimatul.

Adresa redactiei: office@republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor