logo
RNTV Live

Razie pe DN1! Un șofer gonea spre Ploiești cu 184 de kilometri pe oră

rSchumacher de Prahova, adarele
Oana Stoica

Polițiștii rutieri din cadrul IJP Prahova, au stat cu ochii pe șoferii vitezomani în acest week-end. Au fost organizate filtre în special pe DN1.

Aici polițiștii au acționat cu mașinile dotate cu radar, dar și cu pistolul TruCam pe care îl au în dotare, și care are laser integrat și cameră video HD de înaltă fidelitate.

Așa că vitezomanii nu au scăpat de amenzi, iar alții au rămas fără permisele de conducere.

Numai în zona Nistorești de pe DN1, în două ore, polițiștii au dat 70 de amenzi pentru viteză, iar patru șoferi au rămas fără permis după ce au depășit viteza legală cu mai mult de 59 de kilometri pe oră.

Recordul de viteză a fost înregistrat ieri, chiar la primele ore ale dimineții. Un șofer care se îndrepta spre Ploiești la volanul unui Mercedes, a fost surprins pe DN1 rulând cu 184 de kilometri pe oră. Bărbatul a rămas pentru o perioadă fără permis.

 

Acțiunile continuă și astăzi, mai ales că mulți șoferi se întorc de pe Valea Prahovei, acolo unde au petrecut week-end-ul.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor