logo
RNTV Live

Vremea se schimbă în Prahova. Se vor înregistra temperaturi şi de 12 grade. Vezi de când

Mihai Constantinescu

Scad temperaturile

Începând de mâine, vremea se schimbă în Prahova. În intervalul 21.08.2017 ORA 09 – 22.08.2017 ORA 09 îndeosebi în cursul nopții, vremea va deveni instabilă, cu înnorări accentuate. Se vor produce averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil și vijelii. Pe arii restrânse vor fi căderi de grindină și cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, se vor încadra în general între 25 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 18 de grade.
CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cu-chilotii-in-vine/

LA MUNTE

Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Pe arii extinse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat, căderi de grindină. Ploile vor avea si caracter torențial, iar local cantitățile de precipitații vor fi mai importante.

Astăzi însă ne bucurăm de razele soarelui.Vremea se va menține călduroasă, local caniculară după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și izolat 36 de grade.
Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro
sursa Prefectura Prahova
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor