logo
RNTV Live

Un prahovean îi consideră “pistol cu apă” pe oamenii legii? A fost depistat în Ploieşti după ce a făcut asta

politia-locala
Mihai Constantinescu

Predat lucrătorilor din cadrul Biroului Rutier al Poliției Naționale

Un prahovean îi consideră “pistol cu apă” pe oamenii legii? A fost depistat în Ploieşti după ce a făcut asta.

Un şofer din Bărcăneşti a încercat să scape de poliţiştii locali din Ploieşti şi când i-a observat a vrut să plece. Acesta se afla la intersecția Bulevardului Independenței cu strada Veronica Micle. A oprit ulterior la semnul oamenilor legii. A motivat că a făcut acest lucru pentru că  nu avea asupra sa nici cartea de identitate și nici permisul de conducere.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-s-intamplat-cu-barbatul-care-ieri-lovit-cu-masina-intentionat-o-politista-locala-din-ploiesti/

De fapt lucrurile erau mult mai grave. Poliţiştii locali au aflat că bărbatul de 37 de ani, din Bărcănești nu deține permis de conducere, motiv pentru care au fost solicitați lucrătorii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Naționale.

Ulterior s-a constatat că acesta avea o dovadă înlocuitoare expirată la data de 26.01.2018, iar permisul de conducere eliberat de autoritățile spaniole îi fusese reținut în urma unui accident rutier în care a fost implicat în anul 2016.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor