logo
RNTV Live

Vremea se răcește în această săptămână și va ploua pe arii extinse

ploaie
Oana Stoica

Vremea se va înrăutăți în următoarea săptămână, când temperaturile vor scădea sub cele normale pentru această perioadă și va ploua abundent, urmând ca, din 17 octombrie, temperaturile să revină la normal, potrivit prognozei pentru următoarele două săptămâni, realizate de Administrația Națională de Meteorologie.

În Muntenia, vremea se va menține rece pe parcursul întregului interval de prognoză. Astfel, regimul termic diurn nu se va modifica semnificativ, urmând a se înregistra, în medie, maxime de 13-15 grade. În ceea ce privește temperaturile minime, acestea vor marca o creștere accentuată în primele trei zile, în medie, de la 4 la 11 grade, apoi vor scădea din nou până la 5-6 grade, valori la care se vor menține până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză. Va ploua însemnat cantitativ pe 11 și 12 octombrie, dar ploi locale, în general slabe, sunt prognozate și în perioada 15 — 16 octombrie. În restul intervalului, probabilitatea de ploaie va fi redusă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor