logo
RNTV Live

Furtuna a produs dezastru la Spitalul Judeţean. Bolnavii, disperaţi

Mihai Constantinescu

Aparatul RMN de la Spitalul Judetean, pus pe butuci de furtuna de ieri

Furtuna a produs dezastru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Aparatul RMN a fost pus pe butuci de furtuna de ieri.

Am fost programată ieri, la ora 18.oo, la RMN. Am stat până la ora 20.00. Asta pentru că au fost mai multe fluctuaţii de curent, chiar cu pacient pe masă, iar aparatura a cedat. Astăzi m-au reprogramat din nou. Mi s-a spus că aparatele sunt defecte, nu s-au putut repara peste noapte, a declarat o pacientă pentru republikanews.ro

Pe timpul furtunii de ieri au fost înregistrate mai multe fluctuaţii de curent. Se fac eforturi pentru remedierea problemei. În acest moment nu se ştie exact când vor fi reluate investigaţiile. Sunt sute de programări. La acestea se adaugă urgenţele medicale din spital, care se făceau tot aici.

Probleme din cauza furtunii au fost înregistrate în mai multe localităţi din Prahova, din cauza copacilor smulşi din rădăcină sa din cauza tablei desprinse de pe acoperisuri.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/vantul-puternic-face-ravagii/

UPDATE.

Aparatul RMN a fost repus în funcţiune.

Pentru mai multe ltiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor