Atenţie! Vremea se răceşte accentuat

cautam-reporteri-republikanews

Atenţie! Vremea se răceşte accentuat! Acesta este advertismentul celor de la ANM care au emis o atenţionare meteo care este valabilă inclusiv astăzi până la ora 21.00.

Vor fi ploi mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice, în prima parte a zilei de vineri (02 aprilie) în Maramureș, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Banat și în Moldova, iar în cursul după-amiezii zilei de vineri (02 aprilie), în special în regiunile sud-estice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…25 l/mp, favorizând topirea parțială a stratului de zăpadă din zona montană. Izolat se va semnala grindină.
Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, mai ales în cursul zilei de vineri (02 aprilie), local și temporar, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, cu peste 70…80 km/h.

just insolv sprl

Notă: Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece la sfârșitul săptămânii în cea mai mare parte a țării și, temporar, vor mai fi precipitații – ploi în zonele joase de relief și mai ales ninsori în zonele montane și submontane.

Vezi şi https://republikanews.ro/cea-mai-impresionanta-replica-a…/

Vezi şi https://republikanews.ro/mormant-vechi-de-5000-de-ani-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ANM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here