Vocea suporterilor. Peluza 1 nemulțumită de relația cu conducerea Petrolului

Vocea suporterilor P1

Disensiuni între suporterii de la Peluza 1 și conducerea Petrolului. Ultrașii îi cer președintelui clubului, Cristi Vlad, să plece. 

În mare, Peluza 1 consideră că a fost dată la o parte, odată ce parteneriatul cu Veolia a fost încheiat.

Fanii se consideră nedreptățiți, ținând cont de faptul că Petrolul a renăscut, după faliment, și prin eforturile depuse de ei, inclusiv financiare.

De asemenea, aceștia punctează rolul  pe care l-au avut în obținerea dreptului de folosință asupra mărcilor Petrolul.

Fanii de la Peluza 1 acuză lipsa de transparență din partea conducerii clubului. Suporterii sunt nemulțumiți de faptul că, deși  au plecat împreună în noul proiect, au fost lăsați pe drum odată ce Petrolul a intrat în parteneriat cu Veolia.

Tensiunile sunt mai vechi, însă, în ultima vreme, au căpătat amploare. Republika News a stat de vorbă cu unul dintre reprezentanții Peluzei 1, Laurențiu Mihai, desemnat de ultrași să fie purtător de cuvânt.

În ceea ce-l privește pe Mădălin Mihailovici, fanii de la P1 doresc ca acesta să se implice conform statutului asumat, acela de partener-finanțator. Cu toate drepturile pe care le presupune acest statut.

De restul, activitatea sportivă a clubului sau relația cu suporterii, ar trebui să se ocupe oamenii din club. Ultrașii sunt nemulțumiți că nu mai sunt înștiințați de hotărârile care sunt luate în cadrul clubului, așa cum se întâmpla până la momentul Veolia.

În plus, fanii spun că s-au simțit lezați de unele declarații date de Mădălin Mihailovici.

Despre Cristi Vlad, suporterii cred că s-a îndepărtat de ei, deși – spun fanii – au plecat la drum împreună.

P1 îi cere acestuia să plece de la club.

Momentul Aninoasa

Peluza are un război, de data asta în adevăratul sens al cuvântului, cu Jandarmeria. Ultimele incidente au avut loc la meciul de la Aninoasa.

Laurențiu Mihai a povestit incidentele care au dus la întreruperea meciului pentru 12 minute, după ce forțele de ordine au făcut uz de gaze lacrimogene.

 

 

 

 

 

 

 

sponsor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here