Vizită transformată în bătaie. Oamenii legii campineni au intervenit!

nerespectare ordin de protecţie
angajare

Vizită transformată în bătaie. Oamenii legii campineni au intervenit!

Total s-a petrecut sambătă.Polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat.

Din verificări, s-a stabilit faptul că atât apelanta cât și concubinul acesteia, aflându-se la adresa de domiciliu, au avut un conflict spontan cu un alt bărbat în vârstă de 51 de ani, care se afla în vizită la aceștia.

La scurt timp, conflictul a degenerat, moment în care, femeia și bărbatul în vârstă de 51 de ani s-ar fi agresat reciproc, ulterior, și concubinul apelantei intervenind în altercație, fiind lovit și el de bărbat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare apelantei și concubinului acesteia, ulterior cei doi fiind transportați la spital.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 51 de ani, din municipiul Câmpina a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here