logo
RNTV Live

Prahova: Conducători auto depistați la volan fără permis

pedepsit şofer beat
Mihai Constantinescu

Fără permis auto

Doar în primele zile ale săptămânii în curs au fost depuistate două astfel de cazuri. Primul dintre ele a fost depistat marţi, în jurul orei 20:30. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit un autoturism, în Sinaia, al cărui conducător auto a încălcat marcajul axial simplu continuu pentru a ieși din incinta unei benzinării. Din verificările efectuate, a reieșit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

O zi mai târziu, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi au observat, pe DN1A, un autoturism care la vederea echipajului de poliție a oprit în afara părții carosabile. Polițistii s-au deplasat la autovehiculul în cauză și au constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un ploieștean care nu deținea permis de conducere. Totodată, în urma verificării autoturismului s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare aparține unui alt autovehicul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-mai-multi-politisti-conformati-cu-virusul-sars-cov-2/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sotul-unei-ploiestence-de-negasit-apelul-politistilor/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/piramida-ca-in-egipt-aici-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/casa-diavolului-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor