Prahova: Conducători auto depistați la volan fără permis

pedepsit şofer beat
cautam-reporteri-republikanews

Fără permis auto

Doar în primele zile ale săptămânii în curs au fost depuistate două astfel de cazuri. Primul dintre ele a fost depistat marţi, în jurul orei 20:30. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit un autoturism, în Sinaia, al cărui conducător auto a încălcat marcajul axial simplu continuu pentru a ieși din incinta unei benzinării. Din verificările efectuate, a reieșit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

just insolv sprl

O zi mai târziu, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi au observat, pe DN1A, un autoturism care la vederea echipajului de poliție a oprit în afara părții carosabile. Polițistii s-au deplasat la autovehiculul în cauză și au constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un ploieștean care nu deținea permis de conducere. Totodată, în urma verificării autoturismului s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare aparține unui alt autovehicul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-mai-multi-politisti-conformati-cu-virusul-sars-cov-2/

Vezi şi https://republikanews.ro/sotul-unei-ploiestence-de-negasit-apelul-politistilor/

Vezi şi https://republikanews.ro/piramida-ca-in-egipt-aici-in-prahova/

Vezi şi https://republikanews.ro/casa-diavolului-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here