logo
RNTV Live

Vizita la Grădina Zoologică nu trebuie ratată zilele acestea. Vezi de ce!/VIDEO

Mihai Constantinescu

Vizita la Grădina Zoologică nu trebuie ratată zilele acestea. Vezi de ce!

Chiar dacă temperaturile sunt încă ridicate, la Grădina Zoologigă de la Bucov se fac pregătiri pentru iarnă. Centralele din anumite adăposturi funcționează pe timpul nopții, iar stocurile de lucernă și fân au fost completate. Între timp, la Grădina Zoologică au apărut și noi locatari. Un pui de alpaca, unul de cerb carpatin, dar și mai mulți pui de maimuță sunt deliciul vizitatorilor.

Vizita la Grădina Zoologică nu trebuie ratată zilele acestea. Vezi de ce!

În familia de Alpaca a Grădinii Zoologice de la Bucov a apărut de trei săptămâni un pui pufos și drăgălaș. Așa că adăpostul acestora este asaltat de zeci de vizitatori. Copii sunt cei mai încântați de apariția micuțului, iar îngrijitorii se asigură că puiul este bine îngrijit și în siguranță.

Și familia de cerbi carpatini s-a înmulțit. Puiul de câteva săptămâni încă suge de la mama lui.

Între timp însă, se fac pregătiri intense pentru iarnă. Au fost verificate instalațiile de încălzire în adăpostul papagalilor și felinelor, iar pe timpul nopții aceste animale beneficiază de căldură.

În special tigrii, leii și râșii vor primi cantități duble de carne, oradă cu instalarea temperaturilor scăzute.

În Grădina Zoologică de la Bucov sunt îngrijite peste 600 de anilale din 50 de specii.

Grădina Zoologicădin Bucov a fost înfiinţată de mai bine de 3 decenii şi este aflată în subordinea Consiliului Local Ploieşti.
Suprafaţa totală a Grădinii Zoologice este de 16ha, găzduieşte un număr de peste 50 de specii şi este o parte integrată a Parcului Memorial Constantin Stere.

Programul zilnic de vizită a Grădinii Zoologice de la Bucov este următorul:

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00
Sambata – Duminica : 09.00 – 19.00

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor