logo
RNTV Live

Viteză record “recompensată” cu amendă record. Şofa cu viteza de decolare a unui avion

Porniţi la drum Poliţia a împânzit ţara de radare
Mihai Constantinescu

Record nedorit pe şosea

Viteză record “recompensată” cu amendă record. Şofa cu viteza de decolare a unui avion.

Oamenii legii susţin că cele mai frecvente cauze ale accidentelor grave de circulaţie au fost, în ultimii ani, indisciplina pietonilor şi viteza.

Doar în perioada 27 august – 2 septembrie , poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat 56 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h. În 6 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze peste 200 km/h.

Recordul perioadei aparţine unui şofer care a fot prins circulând cu o viteză asemănătoare celei de decolare a unui avion:235 km/h. Mai mult acest nici nu avea asupra sa permisul de conducere. Șoferul a fost sancționat cu amendă record  de 4.060 de lei. Polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.

În alte 5 cazuri șoferii au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-marcat-pe-viata-pentru-ca-a-ucis-fara-voie-un-om-in-aceasta-dimineata/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/atentie-virusul-west-nile-face-ravagii-in-tara-12-romani-au-murit/

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor