logo
RNTV Live

Află cine a luat locul lui Florian Coldea la SRI

razvan-ionescu
rnews

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat azi decretul de numire în funcţia de prim-adjunct al SRI a generalului de brigadă, Răzvan Ionescu.Acesta îşi va prelua atribuţiile de mâine.

Răzvan Ionescu are 45 de ani şi o experienţă de peste 20 de ani în munca operativă a Serviciului. ESte de profesie fizician, absolvent al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii Bucureşti, a urmat cursurile postuniversitare cu specializarea Geopolitică şi Geostrategie din cadrul ASE, a absolvit masterul NATO Senior Executive din cadrul SNSPA, dar şi cursurile seminarului Combaterea Armelor de Distrugere în Masă şi Terorismului din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate George. C. Marshall din Germania.

 

Răzvan Ionescu, de-a lungul carierei în SRI, a ocupat mai multe funcţii , fiind încadrat în Serviciu cu gradul de căpitan. Totodată, acesta a absolvit la şef de promoţie cursurile de iniţiere. A fost avansat la gradul de general de brigadă în primăvara lui 2016 şi anterior numirii în funcţia de prim -adjunct al directorului SRI, a condus o unitate centrală cu activitate în combaterea ameninţărilor transfrontaliere. În activitatea sa a colaborat excelent cu parteneri instituţionali ai SRI, atât interni, cât şi externi.

sursa foto – revista 22

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor