Visul unui trai mai bun, năruit de planul diabolic al unui bărbat din Prahova. Coşmarul inimaginabil prin care a trecut o copilă

sursă foto DW

Visul unui trai mai bun, năruit de planul diabolic al unui bărbat din Prahova. Coşmarul inimaginabil prin care a trecut o copilă. Este întâmplarea tragică pe care a trăit-o o minoră care s-a încrezut în promisiunea unui bărbat că îi va dărui o viaţă decentă.

În realitate, bărbatul doar a vrut să profite de ea pentru a face uşor bani. După ce a fost racolată, fata a fost obligată să se prostitueze în mod repetat cu clienţii de ocazie pe care abuzatorul său îi găsea prin intermediul anunţurilor din mediul online.

Visul unui trai mai bun transformat în servicii XXX

cel mai verde complex reziential

Minora era obligată să se prostitueze în diferite locații închiriate în regim hotelier, în județele Prahova și Buzău, Mai mult decât atât, bărbatul a devenit şi violent în momentul când tănăra a refuzat să mai presteze serviciile sexuale. Pentru a se asigura că scoate bani de pe urma ei acesta a început să o monitorizată în permanenţă.

Coşmarul fetei, început în a doua jumătate a anului trecut, a luat sfârşit recent când oamenii legii au intrat pe fir. Ieri a fost efectuată o percheziție domiciliară locuința proxenetului bănuit de trafic de minori.

La sediul unității de parchet, au fost audiate 10 persoane, iar, în urma analizării materialului probator, a fost dispusă măsura reținerii față de persoana cercetată.

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://republikanews.ro/izvor-cu-apa-pura-ce-nu-seaca…/

Vezi şi https://republikanews.ro/pana-la-ce-ora-raman-deschise…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here