logo
RNTV Live

Vinerea aceasta vino să-ți faci plinul de distracție la concertul Feli de pe terasa Ploiești Shopping City!

Feli pe terasa Ploiesti Shopping City
rnews

Vinerea aceasta vino să-ți faci plinul de distracție la concertul Feli de pe terasa Ploiești Shopping City!

  • Dai „going” și mergi gratuit la cel mai tare concert în aer liber – Feli

 

Ploiești, 17 iulie – Vara aceasta simte vibrația distracției pe terasa Ploiești Shopping City. Cel mai cool loc de petrecut nopți albe te așteaptă vinerea aceasta cu un super concert LIVE, susținut de una dintre cele mai bune voci feminine ale României: Feli!

Strânge-ți gașca și hai să vezi un apus memorabil, pe ritmurile hiturilor precum Vals, Creioane colorate, Constantine Constantine sau Cine iubește și lasă.

 Accesul este gratuit, dar doar în baza brățării, pe care o primești de la Info Point Ploiești Shopping City, după ce dai „going” la evenimentul de pe Facebook. Avem 400 de locuri disponibile, așa că hai să fii printre primii care o văd live pe Feli, sus pe terasa Ploiești Shopping City!

Sezonul este abia la jumătate, însă, astfel că centrul comercial are și mai multe surprize pregătite pe terasă. Pregătește-ți hashtag-urile, share-urile și story-urile, pentru că vei avea cu ce să le dai refresh toată vara.

 Hai la Ploiești Shopping City, să-ți dai „Reload sus pe terasă”!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor