logo
RNTV Live

Viitorul sportivilor de la CSM sună înfundat. Ce se întâmplă cu juniorii?

handbalj4euro
Ciprian Radu

Teoretic, la CSM Ploiești s-a dat verde finanțării, însă doar la nivel de copii și juniori – sport de masă și sport de performanță. Posibilitatea revenirii și la finanțarea palierului de seniori este însă sub semnul întrebării. La fel ca problema esențială pe care trebuie să și-o pună CSM Ploiești: Ce face cu sportivii de performanță care vor termina junioratul?! 

I-a crescut pentru alții? Neavând echipe de seniori, îi obligă să-și caute variante departe de casă sau, dimpotrivă, să renunțe la sport?

Acestea sunt, în momentul de față, datele activității la CSM Ploiești. Problematica finanțării sportului la seniori rămâne una extrem de delicată. Primarul Adrian Dobre spune că va fi elaborat un regulament de funcționare și de finanțare a activității CSM care să ia în considerare și acest aspect.

“Până pe 30 iunie, ar trebui să fie gata un regulament care să cuprindă reguli foarte stricte privind activitatea CSM. Vom stabili tot aici și felul în care vom rezolva această problemă, a celor care termină junioratul, cărora ar trebui să le dăm posibilitatea să evolueze în continuare pentru club”, a declarat, la întâlnirea de luni cu presa, primarul Adrian Dobre.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor