VIDEO/Un primar confundă comuna cu propia moşie. Vezi ce vrea să facă cu poliţia

angajare

Primarul a devenit moşieir pe comuna sa

VIDEO/Un primar confundă comuna cu propia moşie. Vezi ce vrea să facă cu poliţia.

Pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor a fost postat un filmuleţ scandalos în care protagonist este un primar de comună. Mai exact dintr-o comună maramureşană. Edilul are o atitudine de moşier faţă de o echipă de poliţişti care îşi fac serviciul chiar în faţa primăriri. Supărat, primarul îi ia la rost uitând că poliţia nu este subordonată primarului.

„Primarii se cred mici presedinti de mini state.Ajung să confunde strada cu tarlaua lor pe care pot „cultiva” filtrele rutiere în ce zonă vor.După părerea lor poliţistul trebuie să se adreseze cu „sarut mâna domnule primar”.
Dacă vor ajunge să treacă rutiera şi op la primării, sistemul va pierde poate mii de angajaţi, în sensul că îşi vor prezenta demisiile.Şi uite aşa primarii botic în botic cu interlopii îşi vor vedea visul ăndeplinit.Cum analfabetul de Igas, absolvent de bac la 24 de ani a casapit un sistem întreg, aşa şi cei „luminati” din ziua de astăzi vor face ceea ce vor pe această moşie a lor, numita statul român, a comentat cineva pe Facebook.

Un primar din Maramureș confundă comuna cu propria moșie. Vă imaginați acum ce ar însemna ca polițiștii să fie sub papucii primarilor și de ce au dorit atât de mult ca polițiștii rutieri și cei din cadrul structurilor de ordine publică să ajungă în subordinea lor.

Posted by Politistii au umor on Sunday, April 15, 2018

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here