logo
RNTV Live

Oana și Catinca Roman au pierdut vila de la Sinaia, din apropierea Castelului Peleș

oana roman
Mihai Constantinescu

Oana și Catinca Roman au pierdut vila de la Sinaia, din apropierea Castelului Peleș. Este vorba despre o moștenire lăsața de o mătușă de-ale lor. Aceasta s-a stins în 2017, răpusă de o boală incurabilă.

Din nefericre pentru cele două surori,vila nu le-a revneit așa cum a fost dorinta mătușii.. Statul s-a opus și moștenirea nu a fost recunoscută, testamentul fiind considerat nul.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA.

Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp.

Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în decizia judecătorilor, conform Spynews.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor