logo
RNTV Live

VIDEO/Scandal între angajaţii Hipodromului Ploieşti. Vezi ce acuzaţii îşi aduc

scandal
Mihai Constantinescu

Acuzaţii

VIDEO/Scandal între angajaţii Hipodromului Ploieşti. Vezi ce acuzaţii îşi aduc

Scandal între angajaţii Hipodromului Ploieşti.Totul a pornit după ce o ploieşteancă a postat pe Facebook un filmuleţ cu următorul mesaj: “Iată cum ,,directorul” hipodromului Șelaru Constantin foloseşte în scopuri proprii utilajele instituţiei care apoi sunt reparate pe banii cetăţenilor care îşi plătesc impozitele; deşi termină programul de lucru la ora 16:00 el rămâne zi şi noapte pe hipodrom folosind utilajele instituţiei în scopuri personale prestând servicii contra cost pentru proprietarii de cai pe hipodrom însuşindu-şi bani la negru. El este angajat al CSM Ploieşti. Va urma..”

Reporterii RepublikaNews. au contactat conducerea Hipodromului care a declarat că nu are nici o angajată cu acest nume şi că cel mai probabil este vorba de un cont fals. De asemenea a mai fost precizat şi că va fi demarată o anchetă internă pentru a se vedea dacă aspectele semnalate se confirmă sau nu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor