Video/Plătim jumătate de milion de euro din cauza încăpăţânării Nicoletei Crăciunoiu, cea care a distrus sportul de performanţă

omv

Plătim jumătate de milion de euro din cauza încăpăţânării Nicoletei Crăciunoiu, cea care a distrus sportul de performanţă. Este concluzia la care au ajuns astăzi consilierii locali, care s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe ordinare, unde au avut de rezolvat şi situaţia dramatică în care a ajuns sportul de performanţă din Ploieşti.

„Doamna de fier” a municipiului Ploieşti, directorul Economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, a fost din nou arătată cu degetul pentru  dezastrul din sportul ploieştean, dar şi pentru banii ce urmează a fi pierduţi de la buget, după ce sportivii vor da municipalitatea în judecată.

Practic Nicoleta Crăciunoiu este considerată vinovată pentru blocarea activităţii sportive de la CSM şi asta pentru că a refuzat să dea aviz favorabil pentru alocarea de fonduri pentru competiţiile sportive şi închirieri de baze sportive.

citeşte despre refuzul avizului aici  https://republikanews.ro/femeia-care-distrus-orasul-si-sportul-ploiesti-esti-de-acord-sa-plece/

Şi cum parcă problemele nu erau suficiente, acum municipalitatea va fi bună de plată din acelaşi motiv: încăpăţănarea directorul Economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu. Primăria va pierde aproximativ vreo 500000 euro după ce sportivii vor da municipalitatea îin judecată şi câştigă.

Cât despre luna în curs, sportul de performanţă a mai supravieţuit doar pentru că unii părinţi ai copiiilor înscrişi la CSM au suportat cheltuiala competiţiilor din buzunarul propriu. Alţii au fost nevoiţi să renunţe.

citeşte care este situaţia CSM în luna aprilie https://republikanews.ro/foto-document-sportul-de-perfomanta-ploiestean-lasat-la-voia-intamplarii/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here