logo
RNTV Live

VIDEO/Jandarmii prahoveni și reprezentanții Prefecturii Prahova, alături de doi copii din Tinosu de sărbători

Tinosu
Mihai Constantinescu

Gest frumos înainte de Paște

VIDEO/Jandarmii prahoveni și reprezentanții Prefecturii Prahova, alături de doi copii din Tinosu de sărbători.

Se numesc Ronaldo şi Marina și sunt din Tinosu. Au 8 și respectiv 16 ani. Viața a fost dură cu ei. Nu au o copilărie ușoară. Sunt crescuţi în condiţii grele de o mătuşă după ce tatăl le-a murit, iar mama i-a părăsit.Cele trei suflete locuiesc într-o casă modestă la marginea satului, acolo unde nici lumina nu ajunge.

Sărbătorile ar fi fost triste și pline de lpsuri dacă un gest frumos făcut astăyi nu le-ar fi adus speranță în suflete.

Mădălina Lupea, prefectul judeţului Prahova şi colonel Liviu Coman, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova au mers astăzi la ei acasă și le-au dus cadouri.

În toamna anului trecut, Inspectoratul de Jandarmi Prahova împreună cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, le-au dus copiilor un generator electric care, împreună cu un panou solar donat de oameni cu suflet mare, au rezolvat problema iluminatului pentru această familie.

„M-am alăturat şi eu efortului jandarmilor prahoveni, pentru că îmi doresc ca aceşti copii, ca de altfel toţi copiii, să o ducă mai bine. La această vârstă ei nu ar trebui să se întrebe ce o să mănânce mâine sau să îşi facă griji pentru sănătatea mătuşii lor, ar trebui să se joace, să înveţe şi să fie fericiţi!”, a precizat Mădălina Lupea, prefectul judeţului Prahova.

 

„Le-am dus copiilor mici cadouri de sărbători: dulciuri, rechizite, alimente, o minge pentru băiat şi chiar dacă nu putem suplini cu aceste lucruri nevoia lor din fiecare zi a anului, cel puţin ne-am asigurat că Sfintele Paşte îi va găsi aşa cum ar trebui să ne găsească pe toţi: senini şi cu cei dragi aproape, mulţumiţi!”, a declarat şi inspector şef, Liviu Coman.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor