logo
RNTV Live

VIDEO/Incredibil! Un pod de cale ferată s-a prăbuşit în Brașov. Viiturile au făcut prăpăd în țară

Oana Stoica

Viitura a luat un pod!

Un pod din localitatea braşoveană Budila, peste râul Târlung, peste care trece calea ferată dintre Braşov şi Întorsura Buzăului s-a prăbuşit, sâmbătă după amiază, fără să facă victime.

Podul de cale ferată s-a prăbuşit în râul Tărlung, din cauza unei viiturii produse în zonă.

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au transmis că a fost afectată linia Braşov – Întorsura Buzăului, însă că nu sunt trenuri blocate pe aceasta rută.

Purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, a precizat că podul respectiv se afla pe secţie CF neinteroperabilă Hărman-Întorsura Buzăului, care este administrată de un gestionar privat.

https://www.youtube.com/watch?v=9NqXMrTH6cE

Inundațiile au făcut prăpăd în România.

Inundaţiile au făcut dezastru în mai multe judeţe. O femeie a murit după ce tavanul casei s-a prăbuşit peste ea, un bărbat luat de viitură în Neamţ.

O femeie de 70 de ani, din judeţul Vrancea, a fost găsită moartă, sâmbătă seara, în apropierea unui pârâu care s-a revărsat din cauza ploilor abundente.

Utima data a fost văzută chiar pe malul cursului de apă, autorităţile căutând-o timp de mai bine de 12 ore.

Armata a fost chemată în ajutor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor