logo
RNTV Live

VIDEO/FOTO/ Primarul Ploieştiului, atac fără precedent la adresa ministrului Mediului. Ploieştenii sunt “gazaţi”şi se ştie acest lucru

rafinăriile Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil Vezi câte controale au fost realizate în ultimii doi ani la rafinăriile Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil. Rezultate uimitoare
Mihai Constantinescu

Ministrul Mediului atacat dur de primar

VIDEO/FOTO/ Primarul Ploieştiului, atac fără precedent la adresa ministrului Mediului. Ploieştenii sunt “gazaţi”şi se ştie acest lucru.

Ploieştenii se plând de foarte multă vreme de calitatea aerului din oraş. Astăzi, într-o conferinţă de presă, edilul municipiului Ploieşti a ţinut să precizeze că oraşul nu a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Ministerului Mediului pentru rezolvarea problemei, dar că măsuri au fost luate.

Primarul a mai afirmat că în tot acest timp, reprezentanţii primăriri au luat o serie de măsuri concrete pentru diminuarea poluarii din oraş. Cu aceasta ocazie Dobre a lansat şi o provocare ministrului Mediului: să nominalizeze măsurile luate în acest sens pentru oraşul Ploieşti.

Pentru menţinerea şi îmbunătăţirea calităţii aerului, reprezentanţii primăriei au luat o serie de măsuri, printre care se numără şi achiziţia de autobuze noi, Euro 6,non-poluante. Acestea urmează să fie introduse în circulaţie din acest an.

De asemenea în Ploieşti vor introduse şi terminale multimodale. Aceste terminale vor veni şi cu staţii şi peroane pentru transportul public intern şi pentru cele extern, zone de aşteptare, locuri de parcare pentru maşinile mici, inclusiv cu o zonă de depozitare pentru cei de la TCE. Există prevăzută inclusiv o zonă verde.

FOTO cu carater ilustrativ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor