Dobre nu ştie de defrişările din Ploieşti

VIDEO/Ce are de spus Dobre după ce cei de la SGU au făcut „măcel” pe strada Mircea cel Bătrân. Singura gură de oxigen, pusă la pământ.

Ieri, RepublikaNerws vă prezenta situaţia disperată cu care se confruntă ploieştenii care locuiesc pe strada Mircea cel Bătrân. Oamenii au urmărit neputincioşi cum copacii sunt tocați cu drujbele și încărcați în mașinile SGU.

VEZI AICI ÎNTREAGA SITUAŢIE DE PE STRADA MIRCEA CEL BĂTRÂN

Întrebat astăzi despre situaţia de acolo, edilul a încercat mai întâi să-i scuze pe cei de la SGU spunând că probabil au fost făcute solicitări din partea celor care locuiesc în zonă pentru toaletări. Pentru că a aflat că nu au fost făcute astfel de solicitări, acesta s-a mulţumim să promită că va verifica situaţia.

În acelaşi timp trebuie menţionat că angajaţii SGU nu se pot ocupa în timp util de toaletarea spaţiilor verzi din municipiu, motiv pentru care edilul a cerut ajutor celor de la Rosal . Au timp, în schimb, să taie de la rădăcină copaci, despre care nimeni nu ştie ce se întâmplă cu ei după spintecare.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova7-dosare-penale-pentru-soferi-beti-crita-la-volan-recordul-weekendului-1-00-mgl-alcool-in-aerul-expirat/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *