logo
RNTV Live

Autorităţile din Ploieşti puse pe jar de o alertă cu bombă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Autorităţile din Ploieşti puse pe jar de o alertă cu bombă

O glumă proastă şi un client recalcitrant dat afara dintr-un pub, au pus pe jar autorităţile din Ploieşti. Un apel la 112 anunta că într-un centru comercial ultracentral, în incinta căruia se afla localul, va fi detonată o bombă. Autorităţile au împânzit imediat zona, iar centrul municipiului au fost blocat. Din fericire, alarma s-a dovedit una falsă, însă odată prins cel care a făcut gluma va plăti scump.

Un apel la 112 anunţa că într-un pub din incinta unui centru comercial ultracentral va exploda o bombă. Autorităţile au dat alerta de gradul 0. Au au ajuns rapid la faâa locului şi circulaţia în zonă a fost blocată. Zeci de clienţi aflaţi în barul de unde a început toată povestea au fost evacuaţi.

Surse din rândul anchetatorilor au povestit că în incinita pub-ului se desfăşura un spectacol de stand-up comedy. La un moment dat, unul dintre clienţi a devenit recalcitrant şi a fost scos afară. Nu ar fi exclus, cred aceleaşi surse, ca apelul să fi venit ca o răzbunare din partea clientului supărat.

Și conducerea Pub ului a fost amendată cu 5000 de lei, pentru că în local erau mai multe persoane decât capacitatea de 30% prevăzută de Legea covid 19.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/planuri-mari-cu-casa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor