logo
RNTV Live

VIDEO/Când vor începe lucrările la Piața Centrală? Răspunsul primarului Adrian Dobre

hale
rnews

Lipsa de comunicare dintre primar și consilieri îi costă scump pe ploieșteni.

Orgoliile politice și poate chiar nepăsarea, transformă proiectul construcției Pieției Centrale, într-o răfuială politică.

După ce viceprimarul George Pană a afirmat ieri, într-o conferință de presă, ca demararea lucrărilor depinde de o semnătură a primarului, astăzi, primarul Adrian Dobre a răspuns, tot prin intermediul presei, pentru ca așa e mai simplu, în opinia dumnealor, că nu va semna acel document până când nu se va rezolva în instanță problemele de ordin juridic.

Mai exact, unul dintre comercianții din piață a construit pe terenul primăriei, iar în acest moment nu vrea să lase conducerea SC HALE SI PIETE să demaraze aceste lucrări, decât în schimbul sumei de un milion de euro.

Mai multe detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/video-foto-construirea-pietei-noi-bate-pasul-pe-loc-edilul-blocheaza-lucrarile/

Vestea tristă este că reprezentații primăriei nu pot renunța la orgoliile politice pentru a se reuni într-o ședință care să lămurească problema. Concret, comunicarea între primar și consilieri se realizează prin intermediul presei sau mai grav, prin intermediul scrisorilor, uneori pierdute până la destinație.

Cum rămâne cu Piața Centrală?

Asa cum a afirmat chiar edilul orașului, Adrian Dobre, lucrările pot începe peste câțiva ani, dacă nu se va găsi, în primul rând, o soluție pentru reazolvarea problemelor de comunicare.

Detalii interesante puteți afla în materialele video de mai jos:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor