logo
RNTV Live

VIDEO/ FOTO/ Construirea pieţei noi bate pasul pe loc. Edilul blochează lucrările

hale 4
Mihai Constantinescu

Situaţia actuală de la Piaţa Halelor Cetrale

VIDEO/ FOTO/ Construirea pieţei noi bate pasul pe loc. Edilul blochează lucrările

Ploieştenii mai au de aşteptat până să poată merge la noua piaţă a Halelor Centrale. Demersurile conducerii Hale şi Pieţe pentru demolarea şi construirea uneie noi se împiedică de câteva probleme.

La acest moment proiectul pentru construcţia viitoare este gata. La fel sunt şi toate demersurile necesare pentru a se obţine autorizaţia de demolare. Se aşteaptă doar o semnătură din partea primarului şi banii necesari.

Mici probleme se întâmplină şi în privinţa unor comercianţi. La ora actuală unul dintre ei  nu şi-a dat acordul pentru demolare. Ar accepta, se pare, doar dacă cei de la Hale şi Pieţe i-ar oferi un milion de euro. Cel care pretinde această sumă se numeşte Claudiu Ciuciureanu. A contruit în 2001, pe timpul mandatului lui Emil Calotă, deşi proprietarul terenului este şi era şi atunci SC. Hale şi Pieţe. În acest moment cazul se judecă în instanţă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-un-sfert-din-numarul-total-al-ploiestenilor-nu-au-contracte-de-salubritate-din-nou-scandal-la-rosal/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor