logo
RNTV Live

VIDEO//Accident rutier pe DN1, la Băicoi, Un alt accident s-a produs la scurtă distanţă de timp

Mihai Constantinescu

VIDEO/Accident rutier pe DN1, la Băicoi, Un alt accident s-a produs la scurtă distanţă de timp

Nicio zi fără accidente rutiere. Cu puţin timp în umră s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme  cu 7 ocupanti din care 2 sunt minori.
La fata locului acționează au intervenit de la ISU Prahova un echipaj de stingere pentru asigurarea măsurilor specifice și o ambulanta de prim ajutor.

O persoana a fost asistata medical, însă, a refuzat transportul la spital.

 

La puţin timp după acest evenimet rutier un altul s-a produs în Blejoi, sat Ţânţăreni, DN 1A. În accident au fost implicate un auto și o motocicleta. Din primele informații motociclistul este ranit.
Acționează un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor specifice,

UPDATE

Din primele verificări, un bărbat de 53 de ani care se deplasa pe un motociclu, pe sensul de mers Ploiești – Blejoi, posibil pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, pentru a evita impactul cu autoturismul din fața sa, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu auto care circula din sens opus. Ulterior, motociclul a fost proiectat în primul autoturism. În urma evenimentului rutier, motociclistul a fost transportat la spital, rănit ușor la prima vedere. Rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor