logo
RNTV Live

VIDEO/ UPDATE/Poliţiştii din Mizil, percheziţii în Dâmboviţa la persoane care au luat bani pentru lucrări de construcţie şi nu le-au mai făcut

perchezitii mizil
Mihai Constantinescu

Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune

VIDEO/ UPDATE/Poliţiştii din Mizil, percheziţii în Dâmboviţa la persoane care au luat bani pentru lucrări de construcţie şi nu le-au mai făcut

Au bătut palma pentru contrucţia unui imobil şi totul s-a transformat în înşelăciune. Vor fi pedpesiţi pentru o înşelăciune de 160.000 de lei.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai a anului curent, un bărbat din Mizil ar fi contractat o societate comercială înregistrată în județul Dâmbovița, în vederea construirii unui imobil, achitând în acest sens, suma de 160.000 de lei.
Ulterior, după achitarea sumei de bani, reprezentanții societății au dispărut fără a mai putea fi contactați de către victimă.

Astăzi au fost organizate percheziţi la domiciliile bănuiţilor. De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe obiecte și înscrisuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: documente contabile și ștampila societății, salopete de lucru inscripționate cu denumirea societății, trei telefoane mobile cât și un pistol de tip airsoft.

Prejudiciul cauzat este estimat la 160.000 de lei.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audiere.

La percheziții au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor