logo
RNTV Live

VIDEO Toleranță zero față de ploieștenii care aruncă gunoaie la întâmplare sau abandonează deșeuri pe domeniul public

Dumitrescu Vlad

Autorităţile locale s-au săturat ca Ploieștiul să fie asociat cu sintagma ”orașul gunoaielor”, așa că îi vor amenda drastic pe cei aruncă gunoaie la întâmplare sau abandonează deșeuri pe domeniul public. De altfel, polițiștii locali ploieșteni monitorizează atent și activitatea operatorilor de salubritate.

 Ploieștenii ar trebui să se gândească de două ori înainte de a arunca un muc de ţigară sau un ambalaj la întâmplare la semafor sau pe aleea unui parc.

De altfel, polițiștii locali ploieșteni monitorizează atent și activitatea operatorilor de salubritate, dar și zonele cunoscute drept puncte negre și nu numai.

Pentru a stopa crearea de puncte negre în Ploiești,  Poliția Locală  a început să-i ia la bani mărunți pe cei care locuiesc la case și care refuzau să încheie contracte cu operatorul de salubritate.

Decizia de a-i amenda pe cei cărora le e lene să caute un coş de gunoi pentru a-și arunca ambalajele sau abandonează deșeuri pe domeniul public este văzută cu ochi buni și de ploieșteni.

De la începutul lunii septembrie și până în prezent, valoarea totală a sancțiunilor aplicate de Poliția Locală Ploiești celor care abandonează deșeuri pe domeniul public este  de peste 95.000 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor