logo
RNTV Live

VIDEO/ TRAFICANȚI DE DROGURI PRINȘI ÎN PLOIEȘTI. CE CANTITATE DE COCAINĂ AVEAU ASUPRA LOR

Oana Stoica

La data de 18.11.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, inculpații au fost prinși în flagrant, în municipiul Ploiești, de către organele de urmărire penală în timp ce transportau cantitatea de aproximativ 500 de grame de cocaină.

De asemenea, cu ocazia percheziției corporale și a autoturismului au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor și 7,34 grame de canabis și 3 telefoane mobile.

Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor doi inculpați, în municipiile București și Ploiești, fiind descoperite și ridicate peste 28 de kilograme de canabis, sumele de 8.900 de lei și 150 de euro, un cântar electronic și mai multe telefoane mobile.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au introdus cocaina în țară prin intermediul unui colet expediat din Italia printr-o societate de transport.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor