logo
RNTV Live

Video/ Singurul loc din Ploieşti unde găseşti bananieri, mandarini şi avocado îşi aşteaptă vizitatorii

Mihai Constantinescu

Parcul Municipal Vest devine în curând punct principal de atracţie

Video/ Singurul loc din Ploieşti unde găseşti bananieri, mandarini şi avocado îşi aşteaptă vizitatorii.

Şapte persoane reuşesc pe zi ce trece să transforme Parcul Municipal Vest într-un adevărat colţ de Rai plin de verdeaţă şi flori de toate felurile. Tabloul este completat cu bananieri, avocado, mandarini şi curmali. Astfel sera parcului nu doar că este în acest moment funcţională, dar este pe cale să devină prima seră din Ploieşti de unde se vor putea gusta banane …româneşti.

Pentru că suprafaţa parcului este foarte mare şi pentru că este de muncă foarte mult, inclusiv şeful Biroului Parcului Municipal Vest, Donald Constatin, munceşte cot la cot cu angajaţii. Pentru a se deplasa cât mai repede dintr-un loc în altul foloseşte bicicleta de serviciu.

Faţa de anul trecut acum parcul este curăţat, plantele uscate au fost îndepărtate şi înlocuite, sera este funcţională, plus că vizitatorii se vor putea bucura şi de o cascadă superbă şi de o moară.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/fotopovestea-unui-mester-popular-prahovean-care-a-dat-peste-cap-mediul-on-line/

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor