logo
RNTV Live

VIDEO Schimb de replici dure între primarul Volosevici și consilierii locali PNL pe tema marcii ”Petrolul Ploiești”

241805437_261029429357029_620935391917552244_n
Dumitrescu Vlad

Tensiunile au atins cote alarmante în ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești atunci când a fost pus în dezbatere un proiect de hotărâre care viza transmiterea dreptului de folosință a mărcii Petrolul Ploiești către Secția de Baschet a Clubului Sportiv Municipal. Totul a culminat atât cu un schimb de replici dure între primarul Andrei Volosevici și consilierii PNL, cât și cu părăsirea sălii de către consilierul PSD, George Botez.

Ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești s-a transformat s-a transformat într-un adevărat câmp de luptă în care cuvintele au fost folosite în loc de armă.

Totul a început din momentul în care în discuție s-a pus un proiect de hotărâre care viza transmiterea dreptului de folosință a mărcii Petrolul Ploiești către Secția de Baschet a Clubului Sportiv Municipal.

Astfel,  dezbaterile au reprezentat doar  schimburi de replici dure între atât între primarul Andrei Volosevici și consilierii PNL, cât și alții.

La un moment dat, șeful executivului ploieștean a afirmat în urma unui dialog cu consilierul local Paul Palaș că ”stăm cu mărcile în sertar, iar dacă trimit niște notificări mă ceartă domnul Botez”.

Consilierul local PSD a vrut să ia cuvântul pentru un drept la replică, însă lucrurile s-au precipitat, astfel că acesta părăsind la scurt timp sala de ședințe  afirmând că ” Părerea mea este că este absolut regretabil că s-a ajuns aici. Tonul dumneavoastră nu este corect și am impresia că nici intonația nu este corectă”.

Dezbaterile au continuat, iar lupta s-a mutat între primarul Volosevici și consilierii PNL. Edilul șef i-a mustrat pe liberali, după ce consilierul PNL Gheorghe Sîrbu a susținut că nu este de acord cu proiectul privind transmiterea dreptului de folosință a mărcii Petrolul Ploiești către Secția de Baschet a CSM Ploiești, deoarece aceeași marcă este folosită și de echipa de fotbal.

”Marca Petrolul Ploiești este aceeași marcă pe care o folosește echipa de fotbal. Mai mult decât atât, de aceea am votat împotriva introducerii pe ordinea de zi, dacă echipa de baschet a făcut performanță sub denumirea de Club Sportiv Municipal Ploiești, poate să facă în continuare performanță sub această denumire și să lăsăm mărcile toate, să le scoatem la licitație, să le folosească cineva”,  a susținut consilierul Sîrbu.

Replica primarului Andrei Volosevici nu a întârziat să apară.

„Am o problemă, aici, domnul consilier… Pare că ori nu înțelegeți ce se întâmplă ori nu vreți și începeți să mă deranjeze lucrul ăsta, domnule viceprimar și stimați colegi PNL. Acest proiect a fost inițiat de mine pe o discuție pe care dumneavoastră ați purtat-o. Tocmai ne spune un consilier PNL că nu vrea lucrul ăsta. Când vă hotărâți exact ce vreți nu e rău să inițiați un proiect de hotărâre pe care știți că îl susțineți ca să nu mai faceți de rușine o bucată politică, da… ? Eu am inițiat un proiect de hotărâre, în urma unor discuții pe care le-am avut, în încercarea de a face acest lucru. Dacă domnul consilier Sîrbu nu este de acord, este opinia dânsului, dar dacă este opinia părții din dreapta mea (n.r. zona în care stau consilierii PNL) este cam jenant ”, a susținut Volosevici.

Întreaga dezbatere o puteți viziona în materialul video (link aici) începând cu minutul 20:45

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor