Poliţiştii locali ploieşteni, băgaţi în şedinţă de primar. Vezi motivele

Poliţiştii locali ploieşteni
app

Poliţiştii locali ploieşteni, băgaţi în şedinţă de primar. Vezi motivele

Poliţiştii locali ploieşteni a fost chemaţi în şedinţă de primar! Aceasta s-a ţinut ieri  la Sala Europa din Palatul Administrativ. La ea au participat nu doar reprezentanții Poliției Locale Ploiești, ci şi cei de la S.C. Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L., Regiei Autonome de Servicii Publice,ai Direcției Generale de Dezvoltare Urbană, precum și cei ai Direcției Gestiune Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești.

Întâlnirea a avut loc pentru a se pune pe tapet o serie de probleme cu care comunitatea ploieșteană se confruntă în ultima vreme. Este vorba despre problema deșeurilor și a autovehiculelor abandonate ilegal pe domeniul public, parcarea necorespunzătoare a autovehiculelor în oraș, precum și prezența în trafic a atelajelor hipo (căruțe).

“Edilul șef a solicitat o atitudine pro activă, profesionistă și nediscreționară în teren, prin întărirea controalelor în zonele cunoscute cu probleme, eficientizarea timpului de intervenție la solicitările ploieștenilor.
În cadrul reuniunii de astăzi, polițiștii locali au prezentat conducerii municipalității problemele cu
care se confruntă în activitatea lor, dar și o serie de propuneri pentru eficientizarea acestui serviciu”, spun reprezentabţii Primăriei Ploieşti.

Vezi şi https://republikanews.ro/videolocul-preferat-de-pierdut-timpul-al-politistilor-locali-ploiesteni-a-fost-descoperit-si-filmat-de-un-ploiestean/

Vezi şi https://republikanews.ro/amenzi-pe-banda-rulanta-aplicate-de-politistii-locali-ploiesteni/

Vezi şi https://republikanews.ro/controale-fulgeritm-prahova-a-aplicat-amenzi-in-valoare-de-16-000-de-lei/?fbclid=IwAR2YdMYeGHMnFI-eVG2r2eqWScsHvUpEOqL3BrCrlYWeNfZLmO18ld4L-3c

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Administratia publica este plina de lichele , tilhari , mincinosi , pupatori de minere si sezuturi politice , ….
    Asta stim . Urmeaza sa dam cu ei de pamint . Nesimtirea si grobianismul trebuie eliminate din sectorul bugetar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here