logo
RNTV Live

VIDEO: Salon de manichiură… în primărie!!

angajate-primarie-manichiura-consiliu-local-balcani-bacau-816030
Ștefan Petre

Un consilier local din comuna Balcani (județul Bacău) a avut parte de o surpriză uriașă când a intrat în sala de ședințe a Primăriei, la 10 dimineața.

Sala era amenajată ca un salon de cosmetică, iar o femeie era pregătită să le facă manichiura angajatelor. Cosmeticiana a fost chemată chiar de secretara instituției. Aceasta avea cu ea și ustensilele necesare – pile, geluri, lămpi!

Femeia a recunoscut că nu era pentru prima dată la treabă în sala de ședințe a Primăriei Balcani, unde lucrează 18 femei.

Video preluat (TeleM)

Conversație între consilier și primar, citată de publicațiile regionale:

– Domnu’ primar. E o domnă care face unghiile, manichiură-pedichiură, nu știu ce face angajatelor primăriei. Vi se pare normal?

– Nu mi se pare normal, dacă face.

– Și de ce permiteți?

– Dar nu permit așa ceva, eu.

– Cum nu permiteți? Haideți să vedeți!

– Dar nu vin acum. Cine ești tu ca să vin acum?

Ciprian Barna, consilier local: „Am fost sesizat la 08:30 că este cineva în primărie, că este coadă, că doamnele nu sunt şi s-ar putea să fie iar instalat salonul de manichiură”.

Simona David, secretara primăriei Balcani: „A venit o doamnă care avea nişte produse de cosmetică şi ni le-a prezentat într-o pauză de masă. Activitatea din primărie nu a fost perturbată cu absolut nimic. Am considerat că nu este o faptă atât de gravă”.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor