logo
RNTV Live

VIDEO Probleme cu subvenția la Gigacalorie în Ploiești

Dumitrescu Vlad

Societatea Termo Ploiești ar putea intra într-un adevărat  colaps financiar la câteva luni de la înființare. Asta doar dacă autoritățile locale nu vor lua o decizie clară în ceea ce privește atât modalitatea prin care se poate efectua plata subvențiilor la gigacalorie către operator, cât și care este valoarea tarifului la termie.

Vești proaste pentru ploieștenii racordați la sistemul central de termoficare! În prezent nu se știe dacă tariful la gigacalorie și valoarea subvenției stabilite printr-o hotărâre de consiliu local din 2019 rămân valabile și pentru Termo Ploiești.

Părerile sunt împărţite și între reprezentanții Consiliului Local Ploiești, aceștia așteptând de fapt ca executivul ploieștean să vină cu lămuriri în acest sens.

Ploieşti TV a încercat să obțină un punct de vedere și din partea primarului Andrei Volosevici, însă edilul nu a dorit să comenteze pe acest subiect.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor