logo
RNTV Live

VIDEO/Primarul Andrei Volosevici a măturat Ploieștiul. La propriu! L-au însoțit aproape 250 de voluntari, cei mai mulți angajați ai primăriei

WhatsApp Image 2021-04-28 at 06.49.09 (1)
Oana Stoica

De două zile, angajații ROSAL, inclusiv cei de pe mașinile de colectare a deșeurilor menajere, au întrerupt lucrul.

Oamenii nu și-au primit de aproape două luni salariile și sunt nemulțumiți.

Consecințele crizei se văd cu ochiul liber la tot pasul în Ploiești. Ghenele sunt pline, saci cu deșeuri zac pe la toate colțurile, iar străzile sunt acoperite de gunoaie.

Andrei Volosevici a decis să i-a măsuri pentru ca ploieștenii să nu sufere din cauza acestei situații.

În această dimineață, începând cu ora 4, primarul Ploieștiului, împreună cu aproape 250 de voluntari, au trecut la curățenie.

Cu mătura în mână, edilul a strâns gunoaiele din zona centrală și de pe bulevardul republicii. Voluntarii au fost împărțiți în echipe, în așa fel încât să fie acoperite toate cartierele.

S-a măturat pe străzi , trotuare și parcări, și au fost stânși sute de saci cu gunoi.

Cei mai mulți dintre voluntari au fost salariați ai Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești , ai Serviciului Public Finanțe Locale, ai TCE, ai Clubului Sportiv Municipal, artiști ai Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești şi ai Filarmonicii “Paul Constantinescu”, precum şi angajaţi ai S.C. Hale şi Pieţe S.A. Ploieşti.

Aceștia  au făcut voluntariat, în afara orelor de program, fără să fie remunerați.

FOTO/ VIDEO:

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vandalism-in-miez-de-noapte/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor