logo
RNTV Live

Video-Pompierii de la ISU Prahova au fost astăzi “Iepuraşi de Paşte” la Urlaţi

Raluca Eparu

Cei 30 de copii pe care preotul Manuel Radu îi are în grijă la Centrul Sfântul Stelian din Urlaţi au primit astăzi vizita angajaţilor de la ISU Prahova. Aceştia le-au dus copiilor cadouri pentru Paşte, dar şi alimente şi alte lucruri necesare bunei desfăşurări a activităţii la centru. În plus, pompierii le-au arătat micuţilor o parte din dotarea inspectoratului şi le-au povestit pe înţelesul lor despre munca de pompier.

Cei mai fericiţi au fost copiii când li s-a permis să folosească furtunul cu apă.

Prinşi cu activitatea pompierilor, micuţii aproape că au uitat de cadourile primite: ghiozdane cu rechizite, dulciuri şi jucării, totul fiind posibil prin colecta făcută de angajaţii ISU Prahova.

Dincolo de bucuria micuţilor, părintele Manuel este cel care de fiecare dată este cel mai impresionat. Tot ce a reuşit să facă se datorează celor care l-au sprijinit şi care i-au fost alături, aşa ca angajaţii ISU.

Copiii care sunt ajutaţi aici provin din familii dezorganizate sau sărmane, iar părintele Manuel încearcă să le lumineze copilăria şi totodată să-i ajute să nu abandoneze şcoala.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor