logo
RNTV Live

Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina, dată în judecată de un profesor

Nouă sesiune de admitere în școlile de poliție, inclusiv la cea din Câmpina
Erika Stoica

Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina, dată în judecată de un profesor.

Totul a început după ce bărbatul a fost picat la examenul pentru obținerea catedrei de Drept. Postul a fost scos la concurs anul trecut, iar bărbatul a primit nota 1 pe motiv că ar fi copiat de la o altă colegă de-ale sale. Nemulțumit de decizie, acesta a decis să facă dreptate. A dat instituția în judecată.

Bărbatul susține că măsura de anulare a examenului nu s-ar fi făcut în termenul legal și, prin urmare, consideră că este perfect îndreptățit să predea dreptul pentru viitorii polițiști, potrivit gandul.ro.

Notă prea mare

Nota obținută la examen, de 9.40 a starnit suspiciuni și așa s-a ajuns la cercetarea imaginilor din timpul examenului . Se pare că pe imagini se poate observa cum candidatul este mai interesat de foaia colegei decat de cea din dața sa. Cum pană la elucidarea misterului s-au scurs 49 de zile, candidatul se vede îndreptățit să ocupe postul pentru care a candidat.

 Președintele sindicatului „Fulgerul”, Dumitru Cioca, a declarat, pentru Gândul, că, legal vorbind, bărbatul trebuie să primească postul, în condițiile în care, din punct de vedere legal, concursul a fost anulat prea târziu, la 49 de zile de la rămânerea definitivă a rezultatelor. Totodată, Cioca spune că persoana de la care ar fi copiat era la o distanță apreciabilă, iar candidatul ar fi trebuit să copieze precis răspunsul la 60 de întrebări, potrivit sursei citate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor