logo
RNTV Live

VIDEO/ Ploieşti: Imagini LIVE. Un motociclist se loveşte de un auto în intersecţie

Mihai Constantinescu

VIDEO/ Ploieşti: Imagini LIVE. Un motociclist se loveşte de un auto în intersecţie

Accident în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Ploieşti! Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Potrivit IJP Prahova, o femeie care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea către strada Take Ionescu, ar fi pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric. În urma schimbării culorii acestuia, a rămas blocată pe Bld. Republicii, moment în care a fost surprinsă de o motocicletă care circula dinspre Gara de Sud spre Șoseaua Nordului.

În urma impactului dintre cele două vehicule au rezultat, din fericire, doar pagube materiale. Niciunul dintre conducători nu a consumat alcool, conform testării cu aparatul etilotest.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-din-nou-lovita-de-ploi-sunt-asteptate-descarcari-electrice-averse-torentiale-grindina-si-vijelii/?fbclid=IwAR0JQWycSGQnVt3BNCe9FM3Ejuk6-inBTxhiWixP380vjxNBVZg7GFF5ccE

Ăentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă video Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor