logo
RNTV Live

FOTO/Un tânăr, prins în timp ce se droga într-un parc din Ploieşti. Jandarmii au intervenit

sursă foto ziardecluj.ro
Mihai Constantinescu

Parcul devine loc pentru drogaţi?

Un tânăr, prins în timp ce se droga în parc din Ploieşti. Jandarmii au intervenit.

Incidentul a fost surprins ieri după-amiază de către o echipă de jandarmi. Aceştia au observat un tânar că se droga într-un parc din municipiu.

În data de 29.08.2018, în jurul orelor 17. 50, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Prahova,  a surprins  în flagrant un tânăr de  26 ani, într-un parc pe raza localităţii Ploieşti, în timp ce consuma substanțe interzise. În urma verificărilor efectuate cât şi la controlul corporal asupra acestuia au fost găsite 2 plicuri de substanță și un dispozitiv tip «grinder» folosit la mărunțire”, au informat reprezentanții IJJ Prahova.

În speţă s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii conform legii 143/2000, iar persoana în cauză a fost predată Serviciului Teritorial Antidrog din cadrul BCCO Ploiești, pentru continuarea cercetărilor.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/trei-masini-s-au-facut-zob-la-baicoi-o-femeie-este-asistata-medical-chiar-in-aceste-momente/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/foto-pictorial-incendiar-cu-elena-udrea-insarcinata/

Foto reprezentativă cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor