logo
RNTV Live

VIDEO/ PLOIEŞTI: Imagini LIVE cu o căruţă care goneşte pe contrasens şi provoacă un grav accident rutier

carutas
Mihai Constantinescu

VIDEO/ PLOIEŞTI: Imagini LIVE cu o căruţă care goneşte pe contrasens şi provoacă un grav accident rutier

Un grav accident rutier a fost provocat aseară deo căruţă cu cal care gonea pe contrasens. S-a întâmplat pe podul de la Dedeman, în jurul orelor 23:00.

Pe imaginile surprinse de un participant la trafic se vede cum calul goneşte dezorientat pe contrasen. Impactul a fost iminent.

https://www.facebook.com/TubeTraffic/videos/399126494334559/

Imediat a fost anunţată Poliţia.

“Polițiștii au identificat autoturismul implicat și atelajul hipo, însă nu și caruțașul. În urma verificărilor efectuate, în zonă a fost depistat și identificat și acesta, respectiv un ploieștean în vârstă de 31 de ani. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, valoarea indicată fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neîndeplinirii obligațiilor de către căruțaș, în sensul că acesta a părăsit atelajul, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei.
Recomandăm, atunci când sunteți martorii unor asemenea situații, să ne informați de îndată, pentru ca polițiștii să poată interveni înainte de producerea evenimentelor care ar putea avea urmări grave!
Totodată, atragem atenția participanților la trafic să respecte prevederile legale, doar în acest mod putând a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă”, au spus reprzentanţii IJP Prahova

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusivvideo-a-traversat-cu-oile-cea-mai-intens-circulata-artera-din-ploiesti/

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă video Traffic Tube

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor