logo
RNTV Live

VIDEO Pasajul de la Buda, scos la licitație

Dumitrescu Vlad

Consiliul Judeţean Prahova a lansat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia aşa-zisului pasaj Buda, care urmează să asigure supratraversarea DN1, în zona de nord a municipiului Ploieşti. Investiția are o valoare maximă estimată de 23 de milioane de euro și va fi realizată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării.

Proiectul de realizare a unui pasaj peste DN1 la ieşirea din Ploieşti spre Buda intră în linie dreaptă, Consiliul Județean Prahova lansând licitația pentru proiectare şi execuție.

Noul pasaj urmează să fie realizat la ieşirea din Ploieşti spre satul Buda, în prelungirea DJ 101I, supratraversând tronsonul din Drumul Naţional 1 care deserveşte Centura de Vest a municipiului. Vorbim despre o zonă în care au loc frecvent accidente rutiere.

Termenul de depunere a ofertelor este fixat pe 14 decembrie. Selecţia se va face în funcţie de un algoritm care ţine cont în proporţie de 85% de preţul oferit şi câte 5% de experienţa managerului de proiect, a expertului pe partea de proiectare structuri şi respectiv a inginerului proiectant de drumuri şi poduri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor