Prahovean prins băut la volan a devenit recalcitrant în faţa poliţiştilor. S-a ales cu dosar penal

Prahovean prins băut la volan a devenit recalcitrant în faţa poliţiştilor. S-a ales cu dosar penal

Inconştienţa la volan i-a adus unui prahovean un dosar penal. S-a întâmplat miercuri, în jurul orelor 23:50. O patrulă rutieră din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a încercat să oprească  un autoturism care circula pe Drumul  Național 1-E60, din direcția Brașov către Ploiești. Conducătorul autoturismului a ignorat semnalul și și-a continuat deplasarea, cu polițiștii pe urmele lui.

Aceștia au reușit să îl oprească în scurt timp și, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,61 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 26 de ani a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. Aici lucrurile s-au înrăutăţit. Acesta a devenit recalcitrant cu oamenii legii şi personalul medical. Le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare.

După ce a fost calmat de către polițiști, într-un moment de luciditate, acesta a acceptat să-i fie prelevate mostrele biologice de sânge, iar acum este cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

sursa IJP Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here