logo
RNTV Live

Prahovean prins băut la volan a devenit recalcitrant în faţa poliţiştilor. S-a ales cu dosar penal

razie noaptea 2
Mihai Constantinescu

Prahovean prins băut la volan a devenit recalcitrant în faţa poliţiştilor. S-a ales cu dosar penal

Inconştienţa la volan i-a adus unui prahovean un dosar penal. S-a întâmplat miercuri, în jurul orelor 23:50. O patrulă rutieră din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a încercat să oprească  un autoturism care circula pe Drumul  Național 1-E60, din direcția Brașov către Ploiești. Conducătorul autoturismului a ignorat semnalul și și-a continuat deplasarea, cu polițiștii pe urmele lui.

Aceștia au reușit să îl oprească în scurt timp și, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,61 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 26 de ani a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. Aici lucrurile s-au înrăutăţit. Acesta a devenit recalcitrant cu oamenii legii şi personalul medical. Le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare.

După ce a fost calmat de către polițiști, într-un moment de luciditate, acesta a acceptat să-i fie prelevate mostrele biologice de sânge, iar acum este cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

sursa IJP Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor