logo
RNTV Live

VIDEO/ MAISON DES CRÊPES, ACUM ȘI LA PLOIEȘTI

Daniel

S-a deschis la Ploiești, in Prahova Value Center, Maison des Crepes. Este locul în care poti imbina gusturi de dulce și sarat, pe bază de crêpes și pancakes. Maison des Crêpes, de la mic dejun până la cină,  îmbină aromele celor mai îndrăgite preparate cu un meniu diversificat.

Franciza a fost adusa în județul Prahova de un tânăr de numai 21 de ani. Inspirat de părinții săi, care au afaceri de succes în domeniul Horeca, Ciprian Tudoran promite în scurta vreme o altă locație a gusturilor rafinate, combinate în cele mai inedite variante, tot în Ploiești.

Cel mai așteptat fenomen, prezent de acum și în Ploiești. Maison des Crêpes este locul pe care îl vor frecventa des pofticioși de bun. Cu gusturi care îți satisfac dorința de dulce și sarat, toate asezonate prin ingrediente alese. De acum și mai aproape, în Prahova Value Center.

Maison des Crêpes este acum în grija lui Ciprian Tudoran. La 21 de ani este sigur ca franciza Maison des Crêpes a fost cea mai buna decizie.

Marea deschidere a adunat laolaltă prieteni, artiști, și influnceri. Cu toții au gustat mai multe preparate și au confirmat unicitatea produselor.

Ca sa înțelegem gustul unic al preparatelor  Maison des Crêpes  am dat o fuga și în bucătărie, acolo unde executive chef Silvia (verifica pe imagine) ne-a împărtășit câteva dintre secretele clătitelor cu de toate și de orice, care ne-au fascinat pe loc.

Maison des Crêpes  este acum mai aproape și de iubitorii conceptului din Ploiești, și promite constant noi variante de gusturi și arome, asa cum ne-au obișnuit încă de la începuturile lor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor